Er is op de camping altijd vertier en zijn er activiteiten georganiseerd, voor jong en oud, voor kinderen en volwassenen. Altijd wat te doen of te kijken.

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam iedere ochtend een leuke activiteit voor kinderen, een vossenjacht of een volleybal- of voetbaltoernooi. Ook de avonden worden ingevuld met verschillende activiteiten met naast de bekende balspelen en bijvoorbeeld een zeskamp ook waterfietsen, tonnelûke, paardmennen, ook bijvoorbeeld paardmennen met geblinddoekte “paarden”. Dit zorgt altijd voor veel plezier bij de deelnemers en hilariteit bij de toeschouwers.

Zie voor een impressie de volgende video :

 

Geblinddoekt paardmennen.

 

En een filmpje van een paar jaar geleden.

In de recreatieruimte is er ook van alles te doen. Een kinderrestaurant, met zijn allen eerst al het lekkers klaar maken en daarna aan alle gasten verkopen voor het goede doel. Heerlijk smullen. Of een verkoopmarkt, zowel binnen als buiten.

En verder een ritje met het treintje, lekker ravotten op het springkussen of met de skelter de hele camping rond. De skelters zijn vrij ter beschikking.

Voor de oudere jeugd een dropping of een speurtocht.

In het voorjaar hebben we elke maandagavond bingo avond.