Er is op de camping altijd vertier en zijn er activiteiten georganiseerd, voor jong en oud, voor kinderen en volwassenen. Altijd wat te doen of te kijken.

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam iedere ochtend een leuke activiteit voor kinderen, een vossenjacht of een volleybal- of voetbaltoernooi. Ook de avonden worden ingevuld met verschillende activiteiten met naast de bekende balspelen en bijvoorbeeld een zeskamp ook waterfietsen, tonnelûke, paardmennen, ook bijvoorbeeld paardmennen met geblinddoekte “paarden”. Dit zorgt altijd voor veel plezier bij de deelnemers en hilariteit bij de toeschouwers.

Zie voor een impressie de volgende video :

 

Geblinddoekt paardmennen.

 

Er zijn veel buitenactiviteiten, zoals de waterspelen. Een welkome afkoeling bij het mooie en soms erg warme weer. Kuipje steken, waterfietsen, tonnelûke, skippybal slaan of gewoon lekker spelen in het zwembad.

Een hele belevenis is het ook als de brandweer op de camping komt. De loeiende sirene trekt snel veel publiek. De kinderen mogen brandweerman spelen en met de grote bluspistolen spuiten. Ook de politie was uitgenodigd en heeft een interessante presentatie gegeven over hun werk. Vooral bij de spannende onderdelen hingen de luisteraars aan zijn lippen. Een mooie en leerzame avond.

Verder natuurlijk voor alle leeftijden de voetbal- en volleybaltoernooien.

Dit seizoen is er ook regelmatig een waar springkussenfestijn gehouden. Springkussens in alle vormen en maten en als avondactiviteit werd een estafette georganiseerd in de waterschuifbaan. Een kanotocht viel ook bij velen in de smaak. Een scootertocht door de omgeving of een hele groep on tour met oude dafjes, het gebeurt allemaal.

 

In de recreatieruimte is er ook van alles te doen. Iedere ochtend knutselen, een kinderrestaurant, met zijn allen eerst al het lekkers klaar maken en daarna aan alle gasten verkopen. Heerlijk smullen. Of een zomerfair met activiteiten, zowel binnen als buiten. Iedere maandagavond een leuke bingo voor jong en oud.

En verder een ritje met het treintje, lekker ravotten op het springkussen of met de skelter de hele camping rond. De skelters zijn vrij ter beschikking.

Voor de oudere jeugd een dropping of een speurtocht.