Camping De Verborgen Hoek organiseert een compleet verzorgde fietsvakantie in het mooie Gaasterland. Een hele week van zaterdag tot zaterdag verblijft u op Camping De Verborgen Hoek in uw eigen tent of caravan of in een huur accommodatie van ons. Van maandag tot vrijdag inclusief ontbijtbuffet, een lunchpakket voor onderweg en een goed verzorgd diner na een hele dag vol bezienswaardigheden.

In de vooraf vastgestelde weken worden de fietsroutes geregeld en wordt in de middag een leuk uitje georganiseerd naar bijvoorbeeld het Woudagemaal in Lemmer, het Friese schaatsmuseum in Hindeloopen, een stadswandeling door het pittoreske stadje Sloten, een boottocht naar Heeg of een bezoek aan het vrouwtje van Stavoren. Allemaal in de nabije omgeving van onze camping. Voor deelnemers die al eens eerder mee zijn geweest hebben we alternatieve fietsroutes en excursies.

De in groepsverband georganiseerde weken zijn voor DV 2022 als volgt vastgesteld :

14 mei t/m 21 mei

18 juni t/m 25 juni  VOL

27 augustus t/m 03 september

17 september t/m 24 september

Uiteraard kunt u buiten deze weken ook individueel bij ons verblijven en op eigen gelegenheid fietsen, maar buiten genoemde weken worden er geen excursies georganiseerd. Voor de compleet verzorgde logies buiten het hoogseizoen, dus buiten de maanden juli en augustus, kijk ook bij onze Bed and Breakfast service.

Tarieven voor een week de compleet verzorgde fietsvakantie op basis van twee personen :

In combinatie met kamperen met eigen middelen

In combinatie met huur huisje, chalet of lodgetent

Reserveringskosten

€ 450,=

€ 620,=

€   15,=

 

 

Opties :

Beddengoed in huur accommodaties per persoon

Extra dag ontbijt en lunch per persoon (bv aankomst- en/of vertrekdag)

Extra dag diner per persoon (bv aankomst- en of vertrekdag)

Fietsverhuur

 

€ 7,50

€ 7,50

€ 15,=

NTB