Kerkdiensten op Camping

geplaatst in: Geen categorie | 2

Beste (kampeer)gasten van camping De Verborgen Hoek,
Vanwege de nog steeds geldende overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zal het bezoeken van kerkdiensten in de omliggende gemeenten niet mogelijk zijn, omdat in de veelal kleine gemeenten de kerk, met in achtneming van de 1,5 meter afstand regel, gevuld zal zijn met eigen leden. Ook tussentijdse diensten zijn niet realiseerbaar in verband met ontsmetting.

Om deze reden hebben wij met de plaatselijke gemeente in Oudemirdum afgesproken dat wij vanaf zondag 19 juli op de camping in de achterste recreatiezaal gelegenheid zullen geven om gezamenlijk de kerkdienst van de Gereformeerde Gemeente te Oudemirdum te beluisteren. Wij verwachten met ongeveer 300 mensen (gemengd kleinere en grotere huishoudens) te kunnen samenkomen om naar de diensten te luisteren.
Er zal dan ook voor deze plaatselijke gemeente worden gecollecteerd.

Als er meer kerkgangers zijn dan plaatsen dan zullen we de aanwezige gasten in groepen delen voor de verschillende diensten per zondag.
Er zullen in ieder geval twee diensten per zondag worden gehouden. DV Zondag 19 juli en zondag 26 juli is het de verwachting dat ds A.T Huijser de middagdienst op de camping zal invullen.

Na zo lange tijd dat het opgaan naar de kerk geen vanzelfsprekendheid meer is geweest willen we in deze vakantieperiode ons best doen om te proberen dat in ieder geval een ieder minimaal 1x per zondag in de gezamenlijkheid de eredienst op deze manier kan bijwonen.
Uiteraard mits de betreffende gasten geen ziekteverschijnselen, zoals omschreven in de RIVM richtlijnen vertonen, maar dat is ook al een voorwaarde om op de camping te zijn.

Omdat de ruimte voldoende volume en hoogte heeft gaan wij ervan uit dat ook de gemeentezang mogelijk is, waarbij wij u allen vragen ingetogen te zingen, zoals de meeste adviezen aangeven.

Met vriendelijke groet,

Familie van de Merwe Familie Stolker

2 Antwoorden

 1. christina verschoor

  Goede avond

  Moet je je eigen van te voren opgeven voor de kerkdienst. Graag wil ik met mijn 6 kinderen de kerkdienst bij wonen op de camping.

  Met vriendelijke groet van
  Christina Verschoor

  • CvandeMerwe

   Christina,
   Voor gasten van De Verborgen Hoek is opgeven niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *