Door middel van het onderstaande hulpmiddel kunt u eenvoudig de beschikbaarheid inzien in een bepaalde periode. Als u de gewenste periode selecteert krijgt u een lijst met de beschikbare accommodaties inclusief de beschikbaarheid van een campingplaats.

Bij het selecteren van een periode moet wel bedacht worden dat uitsluitend de beschikbaarheid weergegeven wordt die exact aan de ingegeven data voldoet. Aangezien bijvoorbeeld in het hoogseizoen alle accommodaties uitsluitend voor een hele week gehuurd kunnen worden en er dan nog onderscheid is tussen accommodaties die van vrijdag tot vrijdag gehuurd kunnen worden en accommodaties die van zaterdag tot zaterdag gehuurd kunnen worden, is deze selectie echt van belang om een volledig beeld te krijgen.

Voorbeeld 1

Als u in de maanden juli en augustus een periode selecteert van vrijdag tot vrijdag dan krijgt u uitsluitend de accommodaties waarvan de huurweek van vrijdag tot vrijdag loopt en dus niet de eventuele beschikbare accommodaties met een huurweek van zaterdag tot zaterdag. En andersom vanzelfsprekend. Advies is daarom zowel te zoeken van vrijdag tot vrijdag als van zaterdag tot zaterdag. Als u een alternatieve dag selecteert dan krijgt u geen beschikbaarheid in het hoogseizoen.

Voorbeeld 2

Als u in een periode van bijvoorbeeld 3 weken een week zou willen reserveren en u selecteert dan de gehele periode van drie weken, die voor u mogelijk zijn, dan krijgt u uitsluitend de beschikbaarheid voor een accommodatie die die gehele periode van drie weken aaneensluitend beschikbaar is. Om 1 of 2 weken binnen de gehele periode te vinden moeten dus apart de mogelijke varianten worden onderzocht.

Voorbeeld 3

Als u bijvoorbeeld een Fietsvakantie arrangement wilt boeken en u wilt de beschikbare accommodaties zoeken dan is het van belang dat u uitsluitend de gewenste, maar ook als fietsvakantie arrangement aangewezen periode invoert, anders komt de mogelijkheid tot het invullen van het fietsvakantie arrangement niet in beeld.

Als u vervolgens bij de gewenste accommodatie de knop Boeken kiest dan komt u automatisch op de pagina Zoeken en Boeken en dan zult u zien dat deze op de kalender ook als beschikbaar daadwerkelijk geboekt kan worden.

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen via telefoon of mail, zie hiervoor de gegevens op onze contactpagina.