Het kampeerterrein is met grote zorg ingericht. Om geriefelijk en met voldoende privacy te kamperen zijn de staanplaatsen ruim en beschut opgezet. Op het grote veld bij het grote toiletgebouw is er voor de kampeerplaatsen een groot speelveld om gezamenlijk een spelletje te doen. Verder hebben we uitstekende sanitaire voorzieningen, die ook allen goed schoon gehouden worden. Op het gehele terrein verspreid staan diverse speeltoestellen en zijn speeltuinen. Op het centrale plein bij de snackbar is ook een volleybalveld ingericht. Hier kan  ‘s-avonds gezellig bij een kampvuur bijgepraat worden.
U kunt gebruik maken van elektriciteit, wasmachines, droogtrommels en koelkasten. De kinderen kunnen volop genieten van de zandbakken, de schommels en de glijbanen. Ook hebben we een springkussen en skelters.

KAMPEREN OP CHALETPARKDEEL

Nu er op het chaletparkdeel nog verschillende kavels niet zijn bebouwd worden deze kavels gebruikt als extra kampeerplaatsen. Voor de sanitaire voorzieningen kan gebruik gemaakt worden van het sanitairgebouw nabij de plaatsen 1 tm 15 aan de andere zijde van het centrale plein.

Daarnaast kan er gekozen worden voor een COMFORTPLAATS met privésanitair. Dit privésanitair is geplaatst op kavel 145. Hier staat een dubbele sanitaire unit die als privésanitair gekoppeld is aan de kavels 146 en 123 op het chaletparkdeel. Mogelijk worden er in het voorjaar van 2021 nog extra sanitaire units toegevoegd, afhankelijk van de omvang van de vraag.