Nieuwsbrief en Nieuwjaarsgroet 2023

geplaatst in: Geen categorie | 1

Terugblik op werkzaamheden 2022
2022 gaat de geschiedenis van de camping in als een jaar waarin er meer boekingen waren dan ooit tevoren. Om in te spelen op de toenemende vraag, werden er in de winter voorafgaand aan het hoogseizoen grote aanpassingen doorgevoerd. Zo is de receptie uitgebreid en vernieuwd, het voorterrein opnieuw ingedeeld, toegangswegen geasfalteerd, en zijn er slagbomen met kentekenherkenning en laadpalen geïnstalleerd. We hebben afgelopen zomer veel profijt gehad van deze vernieuwingen, het is heel overzichtelijk geworden.

Ook hebben we een nieuw kampeerveld aangelegd met comfortplaatsen, voorzien van vaste aansluitingen. Op het veld zijn onder andere 3 safaritenten geplaatst, die erg in de smaak vielen bij onze gasten.

Het is de bedoeling dat hier nog meer safaritenten komen te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden om hierin te investeren?

Neem contact op.

 

Terugblik op activiteiten 2022
We hebben genoten van de activiteiten die er waren afgelopen zomer. Met dank aan de enthousiaste recreatieteams, hebben onze gasten zich uitstekend vermaakt. Zo waren er de dagelijkse knutselmomenten voor de kinderen in de grote zaal, de activiteiten die ’s avonds op het nieuwe veld gedaan werden met jong en oud, de SGP Zomertour met Chris Stoffer, de actiedag voor Stichting Ontmoeting met een opbrengst van €7.300,- (!), de speurtocht van Wycliff, en het bezoek van RD Kampeert die mooie video’s (klik hier) opgenomen hebben van leuke challenges op de camping. Het is mooi om te merken dat er zo’n positieve en saamhorige sfeer heerst op de camping. Daar zijn we heel dankbaar voor. Onderstaand een aantal beelden van het afgelopen seizoen:

 

Terugblik op fietsvakanties 2022

Buiten het hoogseizoen waren er vier volledig verzorgde fietsvakanties waarin groepen van ongeveer 30 personen de omgeving van de Friese meren per fiets ontdekt hebben. Gastheer Bert en gastvrouw Nelleke voorzagen de gasten elke dag weer van een heerlijk ontbijt, een lunchpakket en een diner bij terugkomst. Bijzonder om te zien dat er onder deelnemers vaak waardevolle vriendschappen ontstaan.

Bekijk hier de data voor de fietsvakanties van 2023 die al weer gepland zijn.

 

Gebruik grote en kleine zaal 2022
Doordeweeks staat de grote zaal in het teken van de knutselactiviteiten, voor de zondag wordt de zaal omgebouwd tot kerk. Om het grote aantal kerkgangers te spreiden, worden er op zondag twee kerkdiensten in deze zaal georganiseerd, om zo op afstand mee te luisteren en mee te doen met de Gereformeerde Gemeente in Oudemirdum. De kerkdiensten op de camping werden ook dit jaar weer goed bezocht!

Aan het begin van 2022 is er een nieuwe bedrijfskeuken geïnstalleerd. Van hieruit kunnen feestjes in de kleine zaal bediend worden, zoals verjaardagen of jubilea. De zaal biedt ruimte voor zo’n 60 personen. Ook uw feest vieren op camping De Verborgen Hoek? Neem contact op!

 

Nieuwe medewerkster
Per 01/10/2022 hebben we een nieuwe medewerkster in dienst! Ze stelt zich kort voor: “Mijn naam is Caroline van de Werken, 28 jaar oud, en samen met mijn man en dochter woonachtig in Renswoude.

Afgelopen zomer ben ik veel op de camping geweest om mijn vader te helpen op de receptie. Dit werk vond ik zo leuk om te doen, dat ik in oktober jl. officieel in dienst ben gekomen bij De Verborgen Hoek! Ik heb het erg naar mijn zin met al het afwisselende werk wat er te doen is, en zie er naar uit om jullie het komende seizoen weer te ontmoeten.”

 

Plannen voor 2023
In 2023 staan er minder grootschalige plannen op de agenda dan in 2022. Naast de ingebruikname van 2 nieuw geplaatste accommodaties, willen we vooral focussen op het vergroten van het comfort op het kampeerterrein. Zo zal het sanitair van twee toiletgebouwen vernieuwd worden, en worden op diverse locaties nieuwe speeltoestellen geplaatst, onder andere naast de receptie.

Tot slot
Inmiddels zijn we als gezin verhuisd van het chalet (waar we een jaar tijdelijk woonden) naar de nieuwe woning naast de receptie. We zijn blij met deze nieuwe plek om weer een eigen thuis te kunnen creëren.

Na een drukke en bewogen tijd die achterligt, kijken we met grote dankbaarheid terug op het afgelopen jaar. Ook vragen we Gods zegen over het jaar dat voor ons ligt.

Wij wensen u al het nodige en een goede gezondheid toe en hopen u ook DV in 2023 weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet namens familie van de Merwe
& het team van Camping De Verborgen Hoek

  1. Bert Smokers

    De laatste 2 alinea’s spreken mij aan.
    Wederzijds wensen wij u God’s nabijheid toe.
    Dit jaar hooen wij voor het eerst bij jullie te zijn.
    Wr hopen op een goede tijd.
    Groetjes Bert Smokers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *