Op deze pagina vindt u de stacaravans en chalets die we te koop hebben staan op onze gezellige gezinscamping en chaletpark De Verborgen Hoek in Friesland. De prijzen van deze chalets, die al op een kavel zijn geplaats zijn inclusief aansluitkosten en terras. Meer informatie hierover via de contactpagina. Er zijn altijd voldoende jaarplaatsen beschikbaar om uw eigen stacaravan of chalet te plaatsen.

Gespecificeerde informatie en prijzen zijn te vinden onder de betreffende tabbladen. Ook te vinden onder de link in de naam van de accommodatie of door op de foto te klikken.

 

Chalet TOP Ontario

TOP Chalet Ontario

Een modelchalet compleet met veranda en luifel. Dit chalet is duurzaam en energiezuinig uitgevoerd en heeft maar liefst 3 slaapkamers. De woonkamer heeft een verhoogd plafond en de schuifpui biedt direct toegang tot de riante veranda. Het chalet is volledig gestoffeerd.

Prijs exclusief meubels : € 89.500,=

 

 

 

 

Chalet TOP Montana

6-8 persoons, met 3 slaapkamers.
Complete keuken met combimagnetron, koeldiepvriescombinatie en vaatwasser
Centrale Verwarming, winterhard
Met schuur en terras.
Bouwjaar 2018

Prijs inclusief meubels en inventaris € 75.000,=

 

 

Vakantiewoning met verdieping

Vakantiewoning met verdieping

Deze chalets zijn uitstekend geïsoleerd, tot wel een Rc-waarde van 5.0 en voorzien van al de benodigde sanitaire voorzieningen en centrale verwarming.

De prijs voor deze woningen bedraagt € 85.000,= incl. BTW. Het is mogelijk om dit model te bestellen met een extra segment, zodat deze nog ca 2 meter langer wordt en dan bijna 12 meter lang is. Deze extra ruimte komt op de beganegrond vooral ten goede aan de ruimte in de woonkamer. De meerprijs van deze variant bedraagt € 7.500,= incl. BTW.

 

 

 

Chalet Noblesse

Chalet Noblesse

Deze chalet is voorzien van centrale verwarming en is rondom zeer goed geïsoleerd, dus ook geschikt voor in de winter. Zeer ruim door de royale afmetingen van 12 meter lang en 4,00 meter breed. Voorzien van 3 slaapkamers en een mooie complete keuken met mooie grote koel-diepvriescombinatie, geïntegreerde magnetron en vaatwasser.
De prijs voor deze chalet is € 49.000,= incl. BTW, exclusief meubilair, exclusief schuur.

 

 

 

 

Stacaravan Equator Super 1050/3

Equator Super 1050/3

Bouwjaar 2018
6-8 persoons stacaravan geplaatst op het oudere deel van de camping, bedoeld voor de verhuur, maar tevens beschikbaar voor de verkoop.
Drie slaapkamers, een douche en apart een toilet, centraal een ruime woonkamer en eethoek en een hele complete keuken. De stacaravan is voorzien van het zogenaamde Luxury pakket met extra isolatie, verduisteringsgordijnen in de slaapkamers en muggenhorren. Daarnaast voorzien van Centrale Verwarming, aangesloten op aardgas. In de woonkamer is in de zitbank een uittrekbaar tweepersoonsbed opgenomen.
Prijs : € 40.000,= incl. BTW, volledig geplaatst, kant en klaar voor gebruik en inclusief aansluitkosten en inventaris.

 

 

Ultimate Super 1050/3

Stacaravan 6-8 persoons

Bouwjaar 2017
6-8 persoons stacaravans geplaatst op de uitbreidingslocatie, bedoeld voor de verhuur, maar tevens beschikbaar voor de verkoop.
Drie slaapkamers, een douche met toilet, een ruime woonkamer en eethoek en een hele complete keuken. De stacaravan is voorzien van het zogenaamde Luxury pakket met extra isolatie, verduisteringsgordijnen in de slaapkamers en muggenhorren. Plintverwarming in de slaapkamers en verwarming en geiser aangesloten op aardgas. In de woonkamer is in de zitbank een uittrekbaar tweepersoonsbed opgenomen. Verder is in deze uitvoering een 1,5 dubbele deur naar buiten opgenomen vanuit de woonkamer. Het interieur is volledig eigentijds en degelijk afgewerkt.
Prijs : € 32.500,= incl. BTW, volledig geplaatst, kant en klaar voor gebruik en inclusief aansluitkosten en inventaris.

 

 

Chalet 140

Chalet 140

Deze extra brede chalet met een afmeting van 10,5 meter lang en wel 6,0 meter breed staat op een mooie locatie in de buitenhoek van het terrein. Deze chalet heeft een zeer ruime woonkamer door de extra breedte en beschikt ook over een eigen wasmachine.
De vraagprijs voor deze chalet is € 70.000,=