Op deze pagina vindt u de stacaravans en chalets die we te koop hebben staan op onze gezellige gezinscamping en chaletpark De Verborgen Hoek in Friesland. De prijzen van deze chalets, die al op een kavel zijn geplaats zijn inclusief aansluitkosten en terras. Meer informatie hierover via de contactpagina. Er zijn altijd voldoende jaarplaatsen beschikbaar om uw eigen stacaravan of chalet te plaatsen.

Gespecificeerde informatie en prijzen zijn te vinden onder de betreffende tabbladen. Ook te vinden onder de link in de naam van de accommodatie of door op de foto te klikken.

 

Chalet TOP Ontario

TOP Chalet Ontario

Een modelchalet compleet met veranda en luifel. Dit chalet is duurzaam en energiezuinig uitgevoerd en heeft maar liefst 3 slaapkamers. De woonkamer heeft een verhoogd plafond en de schuifpui biedt direct toegang tot de riante veranda. Het chalet is volledig gestoffeerd.

Prijs exclusief meubels : € 89.500,=

 

 

 

 

Actiemodel TOP Montana 2021

TOP Montana

Nieuw te bestellen een kleiner model met 2 slaapkamers, 4-6 persoons inclusief CV vanaf € 49.950,= Af fabriek

Te plaatsen op de nog beschikbare vrije kavels van het chaletpark.

 

 

 

 

 

Vakantiewoning met verdieping

Vakantiewoning met verdieping

Deze chalets zijn uitstekend geïsoleerd, tot wel een Rc-waarde van 5.0 en voorzien van al de benodigde sanitaire voorzieningen en centrale verwarming.

Op dit moment worden deze woningen voorzien van een extra segment, waardoor de woonkamer ruimer wordt, De prijs voor deze woningen na uitbreiding is nog niet bekend en zal ca mei 2022 bekend worden, afhankelijk van de gemaakte kosten.