Met onderstaand hulpmiddel kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie of kampeerplaats zien. Indien gewenst kan er ook direct online geboekt worden. U krijgt dan automatisch een bevestiging per mail.

Als u als eerste het aantal personen waarmee u wenst te komen invult, dan kunt u vervolgens een type accommodatie selecteren. Door op de betreffende button te klikken krijgt u de keuze uit een kampeerplaats of de verschillende typen huuraccommodaties. Als u hier een keus in hebt gemaakt dan kunt u in de kalender de beschikbaarheid zien en de gewenste aankomstdatum en de gewenste vertrekdatum aanklikken. De groene dagen zijn de beschikbare aankomst- en vertrekdagen. In het hoogseizoen bij de huuraccommodaties ziet u dat dan uitsluitend de vrijdag of de zaterdag groen gekleurd zijn, omdat dat de verplichte wisseldagen zijn. Halfgroen, halfrood betekent dat die dag wel beschikbaar is als aankomst of vertrekdag, maar dat aansluitend een andere gast aankomt of vertrekt. Als de accommodatie is geselecteerd en de gewenste periode is aangegeven wordt de basisprijs al getoond. In de volgende schermen kunt u eventueel extra opties en uw persoonsgegevens vermelden.

Als er toch nog vragen zijn dan kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Algemene voorwaarden en Huishoudelijk reglement Huuraccommodaties en de Recron voorwaarden voor toeristische plaatsen vindt u hieronder. Dezen worden meegezonden met uw reserveringsbevestiging.
Voorwaarden Toeristische plaatsen Algemene Voorwaarden Huuraccomodaties Huishoudelijk Reglement Huuraccommodaties