We hebben een nieuw concept aan ons aanbod met huuraccommodaties toegevoegd. Een geheel nieuw ontwerp van een Dubbelchalet, die multifunctioneel kan worden ingezet. Hierin wordt dan tevens voorzien in de vraag naar een groepsaccommodatie en-of een accommodatie met een voorziening voor mindervaliden.

De dubbelchalet bestaat uit een geschakelde chalet van een 8 persoons chalet met verdieping en een 6 persoons chalet met verdieping. De 8 persoons chalet heeft een eigen terras en een eigen toegang vanaf de weg ten opzichte van de 6 persoons chalet. Wanneer beide delen gezamenlijk door een groep worden gehuurd dan is de dubbele scheidingswand in de woonkamer weg te schuiven en ontstaat 1 groot dubbelchalet met een dubbele gezamenlijke woonkamer, geschikt als groepsaccommodatie voor 14 personen.

Het deel voor 8 personen is voorzien van een berging met wasmachine en de keuken is uitgerust met een vaatwasser. Verder is in dit deel de mindervalide badkamer voorzien. Op de beganegrond is de ouderslaapkamer gesitueerd en op de verdieping zijn drie slaapkamers voor ieder twee personen gelegen.

Het deel voor 6 personen heeft ook de ouderslaapkamer op de beganegrond en op de verdieping zijn twee slaapkamers voor ieder twee personen.

Beide delen zijn uitgerust met centrale verwarming.

Een welkome multifunctionele aanvulling :

  • Een 6 persoons chalet met ruime bovenverdieping met royale dakkapel
  • Een 8 persoons chalet met ruime bovenverdieping met royale dakkapel
  • Gecombineerd een groepsaccommodatie voor 14 personen
  • Het 8 persoonsdeel voorzien van mindervalide (MIVA) badkamer met douche en toilet.

Foto’s van het 8 persoons deel

Foto’s van het 6 persoons deel

Foto’s de twee delen gecombineerd

Download inventarislijst 8 persoons deel Download inventarislijst 6 persoons deel