We hebben 3 stuks 8-persoons huisjes in de verhuur.

De huisjes zijn goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoons bed, een bedstede met stapelbed en een open vide met aan weerszijden 2x 2 eenpersoons bedden. Verder is er een hoekkeuken met gasfornuis en daarboven een afzuigkap, tevens is de keuken voorzien van een koelkast met vriesvak.
In de kamer is een eethoek met 8 stoelen en een zithoek met 2 kuipstoeltjes. De huisjes zijn voorzien van een h.r. c.v. ketel welke ook zorgt voor de warm watervoorziening van de douche en keuken. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een goede isolatie zijn de huisjes in de zomer en winter goed te bewonen. De doucheruimte met toilet heeft ook een wastafel en is volledig betegeld.
Voor de huisjes is een terras aangelegd en rondom een ruime tuin, gescheiden door coniferen. Op het terras zijn voldoende tuinstoelen aanwezig en een parasol. De huisjes staan op een centrale plaats op het terrein dicht bij de recreatieschuur, het speelveld en de kinderboerderij.

Download inventarislijst