In maart 2021 wordt er een safaritent, 8 persoons geplaatst op plaatsnummer 75, in de hoek van het grote veld. Voor de verhuur, beschikbaar vanaf 01-04-2021. Vanaf heden is het mogelijk om te boeken, ook online elders op deze website op de pagina Zoeken en Boeken

Dit is een royale, zeer ruime accommodatie met maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een keuken. De slaapkamers bestaan uit een slaapkamer met een tweepersoons hemelbed, twee slaapkamers met een stapelbed en een bedstee met een tweepersoonsbed boven en een kinderspeelkamer beneden. De keuken is voorzien van een royale koelkast van 171 liter en een vriesvak van 41 liter. Boven de koelkast is een combimagnetron geplaatst in de gecombineerde hoge kast. De woonkamer bestaat uit een eethoek en een zithoek. De eethoek is voorzien van een eettafel van 3 meter lang, zodat daar de kinderen zich ook prima aan kunnen vermaken, en aan de ene zijde 2 banken en de andere zijde 4 eetkamerstoelen. De zithoek is voorzien van een rondzitbank, een fauteuil en een salontafel. Tevens is er een gaskachel aanwezig voor als de avonden wat frisser zijn.

Op het royale terras, afgezet door een spijlen hekwerk rondom, is een 2e rondzitbank geplaatst met salontafel en aan de andere zijde een picknickbank van 1,80 lang.

Al met al een royale accommodatie op een prachtige plek op de camping. Door de verhoogde plaatsing komt dit nog beter tot zijn recht. De toegangsdeur van deze tent bestaat niet uit een open of dicht te ritsen deur van tentdoek, maar uit een echte houten Douglas deur.

De onderstaande foto’s zijn nog maar een indicatie, omdat deze safaritent nog geplaatst moet worden. Deze foto’s zijn ontvangen van de leverancier van vergelijkbare safaritenten op een andere locatie. Zie ook de link van de leverancier Outstanding