Een comfortplaats met privésanitair is een kampeerplaats met een dubbele sanitairunit met eigen sanitair.  We beschikken nu over 10 van dergelijke comfortplaatsen. Dezen staan op de plaatsnummer 70, 71, 166, 167, 168, 169, 179, 180, 181 en 182.

De eerste twee genoemde plaatsen op het oude campingdeel, de anderen op het nieuwe veld, welke in 2022 wordt gerealiseerd. Alle units staan op ruime kavels.

Gasten krijgen een sleutel van 1 van de sanitairunits en zij kunnen dan de sanitaire voorzieningen voor de duur van hun verblijf als privésanitair voor zichzelf gebruiken. Zij houden dan ook hun sanitair zelf schoon en leveren de unit ook weer schoon af bij vertrek. Wij zullen als camping de schoonmaak hiervan checken voordat  nieuwe gebruikers de sleutel krijgen.

De sanitaire unit is fris en voorzien van een douche, toilet en wasbak. Tevens is er verwarming en ventilatie voorzien. De warmwatervoorziening is geregeld door middel van een boiler, voor iedere unit apart.

U kunt online via Zoeken en Boeken zien welke plaatsen er in de periode dat u een comfortplaats wilt kiezen er op de camping nog vrij zijn. Dit wordt zichtbaar op blad 2 van het zoeken en boeken als u voor een comfortplaats kiest.

Het meerprijs voor privésanitair is € 20,=/nacht. Dit tarief wordt toegevoegd aan de normale campingtarieven als u voor een comfortplaats kiest.

Comfortplaats 70