Vanaf 22 mei 2020 hebben we de beschikking over een dubbele sanitairunit voor privésanitair.

Hierdoor hebben kampeerders de mogelijkheid om een comfortplaats met eigen privésanitair te boeken. Zij krijgen dan een sleutel van 1 van de sanitairunits en kunnen zij de sanitaire voorzieningen voor de duur van hun verblijf uitsluitend voor zichzelf gebruiken. Zij houden dan ook hun sanitair zelf schoon en leveren de unit ook weer schoon af bij vertrek. Wij zullen als camping de schoonmaak hiervan checken voordat de nieuwe gebruikers de sleutel krijgen.

De dubbele sanitairunit staat op plaats 145 op het chaletparkdeel. Te boeken als comfortplaats 145a en 145b. Echter deze plaats houden we verder vrij van kampeermiddelen, zodat naast de boeking van de comfortplaats dan ook nog een staplaats moet worden toegewezen. Die staplaats kan niet online worden toegevoegd, maar zal na ontvangst van de aanvraag voor een comfortplaats door ons worden toegevoegd. Wel kunt u bij uw aanvraag bij de opmerkingen een voorkeur opgeven. U kunt er dan voor kiezen om op het campingdeel een plaats op te geven en dan wat verder naar het privésanitair te lopen of te fietsen of liever de keuze te maken om een plaats te krijgen op het chaletparkdeel, vlakbij het privésanitair.

U kunt online via Zoeken en Boeken zien welke plaatsen er in de periode dat u een comfortplaats wilt kiezen er op de camping nog vrij zijn. Dit wordt zichtbaar op blad 2 van het zoeken en boeken als u voor een gewone kampeerplaats op het campingdeel of het chaletparkdeel kiest. Dan kunt u als u dan een comfortplaats boekt een voorkeursplaats om te staan opgeven. Als u geen voorkeur heeft dan zullen wij zelf een plaats toewijzen zoveel mogelijk in de buurt van plaatsnummer 145.

Het tarief voor privésanitair is € 20,=/nacht. Dit wordt toegevoegd aan de normale campingtarieven als u voor een comfortplaats kiest.