Wij bieden aan particulieren de mogelijkheid om hun toercaravan of ander kampeermiddel te verhuren. Deze verhuur loopt altijd in eerste instantie via de particuliere verhuurder. Nadat een verhuurperiode is overeengekomen dient door zowel de verhuurder als de huurder de gegevens over de periode en de naam- en adresgegevens van de huurder te worden doorgegeven aan de camping.

Afhankelijk van de afspraak tussen de camping en de verhuurder (volledige seizoenplaats of uitsluitend reservering van de huurperiodes) wordt dan voor het campingdeel ook een bevestiging van de reservering verzonden aan huurder.

Wanneer door geïnteresseerden in de verhuurmogelijkheden van de camping gevraagd zal worden naar beschikbaarheid dan zal de reactie van camping De Verborgen Hoek uitsluitend betrekking hebben op de eigen accommodaties voor verhuur. Hierbij worden dus de mogelijkheden van de particuliere toercaravans buiten beschouwing gelaten, omdat dit ook niet volledig inzichtelijk is voor de camping. Informeren naar de mogelijkheden van deze rubriek dient dus uitsluitend rechtstreeks met de betreffende particuliere verhuurders te geschieden.

Een lijst van particuliere aanbieder kunt u vinden onder de rubriek Kamperen en door te klikken op de volgende link Toercaravan Verhuur