Eigendomsoverdracht

geplaatst in: Geen categorie | 1

Afbeeldingsresultaat voor handdruk geven

Wij zijn blij te kunnen melden dat de toekomst van de camping is veiliggesteld door een eigendomsoverdracht aan Kees van de Merwe en zijn vrouw, 1 van onze campinggasten en tevens eigenaar van de lodgetenten van Family Lodges.

Door deze overdracht is de extra benodigde financiële slagkracht verkregen om het achterstallige onderhoud weg te werken en tevens de uitbreiding van de camping met 40 jaarplaatsen voor chalets/stacaravans te realiseren om de exploitatie te optimaliseren, waardoor onze dienstverlening aan onze gasten nog beter kan worden vorm gegeven.

De familie van de Merwe hoopt deze impuls samen met de familie Stolker te kunnen realiseren, waarbij de familie Stolker als beheerdersgezin het aanspreekpunt op de camping zal blijven en hun goede relatie met de gasten zal blijven voortzetten.

Familie van de Merwe zal meer op de achtergrond functioneren op het zakelijke en organisatorische vlak.

Namens de familie Stolker en familie Van de Merwe

 

  1. Jan van Oeveren

    Beste fam. Stolker en v/d Merwe,
    Deze week waren we met ons drieën te gast in de B&B op “de Verborgen Hoek”. Ons korte verblijf hebben wij als uitstekend goed ervaren. Fijne, goede en zeer gastvrije ontvangst! Gezellig om deze paar dagen op “De verborgen hoek” te zijn geweest; wij kunnen terug zien op hele fijne dagen.
    Ook de bereidheid om gelijk een ander huisje aan te bieden (omdat ik met rugklachten tob) vond ik zéér positief; heb dit als heel prettig ervaren. Het ontbijt/lunch en het verblijf was voor ons zeer aangenaam!
    Hopelijk tot een volgende keer!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.