Nieuwjaarsgroet

geplaatst in: Geen categorie | 8

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,

Zo vlak voor de feestdagen en vlak voor de jaarwisseling is het altijd weer goed om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar vooral na te denken over het nieuwe jaar. We hebben het afgelopen jaar over het algemeen goed weer gehad met veel zonnige dagen. Er was volop vakantieplezier en wij willen van deze gelegenheid ook gebruik maken om alle gasten hartelijk te bedanken voor de gezelligheid, waar een ieder aan heeft bijgedragen en die nodig is om voor iedereen het verblijf op onze camping plezierig te maken.

Voor ons, als familie Stolker en familie van de Merwe, stond naast het dagelijkse beheer voor de familie Stolker en naast de rol als campinggast en eigenaar van Family Lodges voor de familie van de Merwe, afgelopen zomer in het teken van een intensief traject van besprekingen over de toekomst van de camping. Gezien het feit dat maatregelen noodzakelijk waren om de toekomst van de camping met zijn eigen identiteit te waarborgen waren de gesprekken met name gericht om dit doel voor onze gasten te realiseren en om de rol van de familie Stolker als beheerder te behouden. Zoals een deel van u wellicht al via de sociale media hebt vernomen zijn wij verheugd te kunnen melden dat deze gesprekken tot een goed resultaat hebben geleid door de eigendomsoverdracht van de familie Stolker aan de familie van de Merwe. Hierdoor is de benodigde financiële slagkracht verkregen om de al eerder geplande uitbreiding met een chaletpark voor 40 plaatsen te realiseren en daarnaast de noodzakelijke investeringen te doen om de kwaliteit van de camping als geheel te verbeteren.

De uitbreiding met 40 vaste jaarplaatsen voor door onze gasten zelf te plaatsen chalets, stacaravans of lodgetenten is noodzakelijk om de duurzaamheid van de exploitatie op de langere termijn ook te kunnen blijven garanderen. Wij nodigen dan ook onze vaste gasten van harte uit om eens na te denken over een eigen chalet of stacaravan op deze prachtige locatie met zeer royale kavels vanaf ruim 200 m2. Met uw eigen chalet kunt u zo vaak komen recreëren als u wilt tegen een vaste jaarprijs, zie ook onze website. Voor de invulling van deze uitbreiding hebben wij zowel gezocht naar het bereiken van zoveel mogelijk eenheid en kwaliteit als naar het behouden van vrijheid van keuze voor onze potentiële gasten, die graag een bestaande of andere accommodatie willen plaatsen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om de uitbreiding te verdelen in twee categorieën. Voor de eerste categorie aangaande eenheid en hoge kwaliteit hebben wij gekozen voor samenwerking met 1 chaletbouwer, zijnde TOP Totaal uit Kootwijkerbroek, waar een ieder ruime keuzemogelijkheden heeft om zijn chalet naar keuze te laten bouwen. Inmiddels is de eerste opdracht hier al geplaatst voor kavel 134; hieronder alvast een 3D impressie op de juiste, op dit moment nog kale positie.

Voor de tweede categorie kunt u zelf een keuze maken om een bestaande stacaravan of chalet te plaatsen of eventueel bijvoorbeeld een lodgetent te overwegen. Als beheerder van dit chaletpark zullen wij wel eerst de uitstraling van de gewenste accommodatie beoordelen om de netheid van het geheel, ook voor dit deel van de uitbreiding te bewaken. Inmiddels zitten alle installatievoorzieningen in de grond en zijn de wegen met puinverharding aangelegd. Dit voorjaar willen wij de beplanting aanbrengen en het gras gaan inzaaien.

Deze winter staat er nog veel meer op het programma, zaken die wat ons betreft noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de camping te verhogen. We zijn gestart met de uitbreiding van de receptie. Hiervoor hebben wij de muur tussen de receptie en de garage verwijderd en is een nieuwe wand geplaatst tussen de huidige receptie en het woonhuis. Hierdoor ontstaat een mooie receptieruimte voor onze gasten en een ruime werkplek achter de balie voor ons als gastheer. Daarnaast is er dan een duidelijke scheiding tussen het zakelijke deel van de camping en het privedeel van het woonhuis. Een nieuwe entreepui op de plaats van de voormalige garagedeur zorgt voor een royale entree. Daarnaast willen wij ook de recreatieruimte een opfrisbeurt geven en er een gezellige koffiehoek realiseren met de mogelijkheid om hier bijvoorbeeld tijdens een gezellige hightea en onder het genot van een kopje koffie of thee bij te praten.

Wat inmiddels ook is gerealiseerd is een ruime parkeergelegenheid achter de voormalige kippenschuur voor de stalling van boottrailers en auto’s. Hier is ruim 900 m2 verharding aangebracht en is de parkeervoorziening van grastegels voorzien. Dit betekent dat het niet meer de bedoeling is dat er geparkeerd wordt op het binnenterrein van de voormalige sleufsilo’s. Hier wordt een vlak volleybalveld aangelegd. Het hoogteverschil wordt overbrugd door keerwanden, waardoor extra bruikbare ruimte ontstaat. Hier kan dan ook gezellig het kampvuur worden gemaakt en daar hopen we ook de nodige zitjes te realiseren. De snackbar staat natuurlijk ook in dit gebied. Deze willen we draaien met de rug naar het te realiseren verlaagde volleybalveld en voorzien van een ruime serre, zodat iedereen bij minder goed weer een dak boven het hoofd heeft en ten alle tijde zittend aan een tafeltje, binnen of buiten op zijn bestelling kan wachten.

Daarnaast is het de bedoeling dat de bestaande hoofdtoegangsweg naar de bestaande velden nog wordt geasfalteerd.

Al met al een enorme klus om dit allemaal vanaf 01 oktober tot 01 april te realiseren, maar we gaan ervoor en doen ons best. Iets wat nu nog niet is te realiseren pakken we dan bij leven en welzijn in het najaar van 2017 weer op. Dit zijn in het kort onze plannen voor de komende maanden en wij hopen dat wij hiermee een bijdrage leveren om u als gasten een nog betere vakantie te kunnen bieden. Ook willen wij een recreatieteam(s) voor de hoogseizoenweken gaan organiseren, die hun volle aandacht aan dit belangrijke onderdeel van het campingleven kan geven. Wij denken dan aan 3 of 4x een team voor 2 weken van bij voorkeur PABO studenten. ‘s-morgens een activiteit organiseren, ‘s-middags lekker zelf recreëren en ‘s-avonds weer een leuke activiteit met 1x in de week ook aan het eind van de avond een dropping of zoiets. In het begin van de avond een voorleesuurtje voor de kleintjes voor het naar bed gaan lijkt ons een leuk idee. Als er onder onze gasten vrijwilligers zijn, die wel voor 2 weken in het recreatieteam willen meedoen dan kunnen die zich bij ons opgeven!

Als laatste, maar zeker niet het minste zullen wij gelijktijdig met het verzenden van deze nieuwsbrief een geheel vernieuwde website www.deverborgenhoek.nl lanceren. Dit voor een frissere uitstraling en beter passend bij deze tijd, met ook een mogelijkheid tot interactieve reacties op nieuwsberichten en ook een responsive werking voor tablet en mobiele telefoon. Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in een nieuw reserveringssysteem met een koppeling met de emailadressen van de gasten. Dus als we u met uw emailadres nog niet hebben bereikt, waardoor u deze nieuwsbrief via een ander krijgt, dan verzoeken wij u alsnog uw emailadres naar ons te verzenden.

Heel veel gedaan en heel veel plannen dus, maar wij realiseren ons dat wij dit alleen tot een goed resultaat kunnen brengen met de zegen van de Heere en ook uw aanwezigheid en bijdrage. Met die gedachte gaan wij het nieuwe jaar in en wij hopen u dan komend jaar weer te mogen begroeten.

 

Wij wensen u en de uwen gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2017 toe,

 

Met vriendelijke groet,

Familie Stolker                                                                   Familie van de Merwe

 

8 reacties

 1. Aart Bijkerk

  Dag Kees,

  Ik ga het nog wat uitgebreider bekijken, maar het ziet er allemaal veelbelovend uit!

  Aart Bijkerk

 2. Jan Durk Wierda

  Prachtig en duidelijk! Veel succes met alle plannen en ook een gezegend & voorspoedig nieuwjaar toegewenst.

 3. Arianne

  Mooie website! En inderdaad de plannen beloven heel veel goeds en dat laten de foto’s ook al zeker zien! We hopen zeker weer te komen! En ik spreek dat uit namens heel de familie! Groetjes Arianne

 4. janny de rover

  Het is allemaal geweldig en we hopen er weer te zijn in 2017 en dat voor de zeventiende keer. Heel veel succes met alle plannen!

 5. Fam de Bruin

  Wat een fantastische plannen! Wij hebben veel zin om weer naar De Verborgen Hoek te komen, en zijn heel benieuwd naar het resultaat!
  Veel succes gewenst bij het realiseren van alle plannen en tot ziens aankomende zomer in de Lodgetent!
  Gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2017.

 6. Dik van Eldik

  Wat ziet het er allemaal veelbelovend uit, geweldig. We hopen DV 2017 weer 3 weken bij jullie in een huisje te zijn en hebben er nu al heel veel zin in. Vriendelijke groeten Tera, Dik van Eldik en kids.

 7. Fam. Koster

  Fijn om te lezen dat jullie zulke mooie plannen hebben! Goede feestdagen en een gezegend 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.