Winterklussen

geplaatst in: Geen categorie | 3

We zijn in de maand januari weer hard aan het werk geweest om voor het begin van het seizoen een heleboel winterklussen afgerond te kunnen hebben. Het begin daarvan is in eerdere berichten al getoond. Nu hebben we weer wat nieuwe plaatjes.

De verbouwing van de receptie, waardoor een mooie ruime ontvangstruimte is ontstaan is alweer in de afbouwfase gekomen. De dragende muur van de garage is weg en de nieuwe wanden zijn klaar, inclusief de wanden voor een aparte spreekkamer. De vloeren zijn erin gesmeerd, de stucadoor is klaar en op de foto’s is te zien dat het plafond met de verlichting er ook weer in zit. En gelukkig is de verwarming ook uitgebreid en is er weer warmte in deze ruimte. Nu nog schilderen, behangen en vloerbedekking. En aanstaande zaterdag wordt de balie geplaatst !

In de maand februari staat naast de afronding van de fijne afbouw van de receptie, de opknapbeurt van de recreatieruimte op de planning. We houden u later weer op de hoogte met foto’s hoe het allemaal wordt.

Buiten is alles ook gevorderd. De keerwanden rondom het nieuwe volleybalveld om de hoogteverschillen op te vangen zijn inmiddels geplaatst en de snackbar heeft zijn nieuwe positie gekregen. In de maand maart staat de opbouw van de binnenruimte in de vorm van een aangebouwde lodgetent op het programma. Zie ook onderstaande foto’s

Op de uitbreidingslocatie is hard gewerkt aan het egaliseren van het terrein en het uitzetten van de plekken, vooruitlopend op het plaatsen van hagen en de bomen. Vandaag is ook gestart met het plaatsen van de bomen, de eerste bomen zijn al aangevoerd. Dezen worden ook op het bestaande terrein bij de chalets en rondom het binnenplein geplaatst. Op de uitbreidingslocatie is het de bedoeling dat we het meeste hebben ingeplant aan het eind van de komende maand.

3 reacties

 1. Wim en Ans Hovestadt

  Super mensen! We zijn erg benieuwd naar het totaal plaatje en kunnen bijna niet wachten. Leuk om zo met foto’s op de hoogte te blijven. Succes nog met de afwerking waarin wij alle vertrouwen hebben.

  Hartelijke groet Wim en Ans Hovestadt

 2. Arie en janny de rover

  Het wordt super! Nog heel veel succes. We komen d.v. van de zomer weer en dat voor de achtiende keer!het bijf gezellig bij jullie.

  Arie en janny de rover

 3. Huib de Lorm

  Huib en Dina de Lorm

  Het ziet er geweldig uit vooral het pad naar de campeerplaatsen super .
  Want dat was onbegaanbaar .
  Wij hopen bij leven en welzijn dit jaar ook voor 17 x te komen.

  Huib en Dina de Lorm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.