Voorjaar

geplaatst in: Geen categorie | 9

Inmiddels is het voorjaar en krijgen we van het mooie lenteweer alweer vakantiekriebels. De eerste seizoengasten zijn gearriveerd dus we zijn het nieuwe seizoen ingegaan.

Een mooi moment om onze nieuwsbrief rond te sturen en de stand van zaken te delen. De meeste aangekondigde plannen mochten voor het grootste deel worden gerealiseerd en nu is het weer tijd voor onze gasten.De grotere klussen, die nog op het wensenlijstje staan moeten wachten tot het aankomende najaar.

 

Op de uitbreiding zijn alle kavels voorzien van de benodigde  aansluitingen en zijn alle heggen geplaatst. Afgelopen week is het gras ingezaaid en ligt de verharding van de wegen klaar om van een toplaag te worden voorzien. Daarnaast zijn er al veel bomen geplant om het geheel meteen volume te geven en zo in het eerste groeiseizoen bij te dragen aan een compleet ingericht terrein.

Het eerste chalet is inmiddels geplaatst en deze maand volgen er nog drie. Begin juni zullen er dan totaal acht chalets geplaatst zijn. Dus daarna nog 32 stuks kavels beschikbaar.

Onderstaand een luchtfoto van de uitbreiding tijdens het inzaaien afgelopen week, een gedeelte nog geploegd, een ander deel al geëgaliseerd en ingezaaid.   Op deze foto zie je het nieuwe volleybalveld achter de friettent, de uitbreiding van de friettent en het nieuwe parkeerterrein achter de kippenschuur. Daarnaast foto’s van het inzaaien en de voorbereidingen hiervan vlak voor het eerste chalet.

 

De verbouwde receptie is ook klaar voor gebruik. De balie is inmiddels in gebruik genomen, de laatste inrichting wordt nog gereed gemaakt voor plaatsing.

 

De recreatieruimte is gerestyled, er ligt een nieuwe vloer en door een frisse kleurencombinatie op de muren heeft het geheel een sfeervolle uitstraling gekregen. Naast het recreatieve gebruik willen we met een gezellige koffie/eethoek ook de mogelijkheid gaan bieden voor een ontbijtservice in het voor- en naseizoen. Dit naast het al eerder aangeboden ontbijt en diner tijdens de fietsvakantieweken. Dit wordt de komende weken nog afgemaakt.

 

De friettent is inmiddels voorzien van een heuse lodgetent, zodat bij minder goed weer beschut aan een tafeltje kan worden gewacht op het bestelde frietje of snack en bij warm weer genoten kan worden van de schaduw van een luifel als de wanden worden verwijderd. Op de foto’s is te zien dat dit echt passend is gemaakt voor de campingsfeer.

 

Inmiddels is de bestaande weg naar de campingplaatsen geasfalteerd. Een klus met groot materieel, maar het resultaat mag er zijn.

Een mooie gladde weg, die er weer jaren tegen kan. Naast het comfort voor het rijden met caravan of vouwwagen zal de jeugd er ook veel plezier van hebben, want skelteren en skeeleren gaat nu natuurlijk veel beter.

 

Wij hopen met al deze inspanningen van afgelopen winter onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

We zien uit naar jullie komst en we hopen er DV met elkaar een goede en gezellige vakantie van te maken. We hebben inmiddels ook al verschillende aanmeldingen voor de recreatieteams in de zomer, maar we missen nog 1 team van 2 personen voor 2 weken. Vrijwilligers kunnen zich via de email nog aanmelden op info@deverborgenhoek.nl.

Een ieder die onze berichten ook via onze nieuwe facebookpagina hebben gevolgd hartelijk dank voor de vele spontane en hartelijke reacties.

DV zaterdag 6 mei aanstaande houden we OPEN DAG van 13.00-16.00. Kom zelf alvast kijken hoe het is geworden en de showmodellen van de chalets zijn open voor bezichtiging !

 

Wij hopen u dit seizoen ook weer te mogen ontmoeten.

9 reacties

 1. Arie en janny de rover

  Wat een werk is er de afgelopen tijd verzet.En het resultaat in een woord prachtig. We hebben er weer zin in. Veel succes het komende jaar en hopen op veel belangstelling. Komt allen. Groetjes van de rovertjes

 2. Fam. Van Tilborg

  Zo dat ziet er super uit!! We hebben er weer zin in!

 3. Ariane den hartog

  Wat een geweldig mooie resultaten! Wat is alles mooi geworden! Complimenten!

 4. Fam. Geluk uit Zeist

  Complimenten aan jullie! Wat ziet het er keurig uit! En wat fijn dat er geasfalteerde paden bij zijn gekomen, en dan die tent bij het frietkraam, de kantine zo opgeknapt, echt super! We krijgen helemaal zin om weer naar Friesland te komen. We wensen jullie ook verder heel veel sterkte in alle drukte!

 5. van Dalen

  Wat mooi, wat is er hard gewekt.
  ook wij hebben er echt weer zin in om naar de camping te komen.
  succes nog verder en dv tot gauw.
  de 6 van Dalen uit Ambacht

 6. Familie van Helden uit Werkendam

  Wat leuk dat er zo veel wordt opgeknapt! Ziet er gezellig uit bij het frietkraampje!
  Was het maar vast zomer! We krijgen er veel zin in om weer te komen!!
  Hartelijke groeten en veel succes met alle klussen de komende tijd.

 7. Johan en Linda van den Heuvel van Dalen

  Wat fijn dat de camping er weer verzorgt uit ziet.
  Wij bewaren fijne herinneringen aan onze kampeervakanties .
  Wij hopen DV voor de 10 keer naar ( De verborgenhoek ) te komen.

  Een vriendelijke groet voor allemaal.

  Linda van den Heuvel van Dalen.
  en familie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.