Verhuur Chalet op Uitbreiding

geplaatst in: Geen categorie | 0

Sinds deze week is de eerste chalet voor de verhuur op de uitbreiding geplaatst. In de loop van de maand juni volgen er nog drie stuks. Het gaat om nieuwe chalets, direct geleverd uit de fabriek van het type Ultimate 1050/3 Super met Luxury pakket.

De eerste huurders maken er deze week al gebruik van.

Een mooie aanwinst voor onze huuraccommodaties.Kijk voor de overige informatie elders op onze website bij de verhuur van 6-8 persoons stacaravans of klik hier.

Hieronder een foto, zoals direct na plaatsing en aansluiting op riolering, gas en water, gemaakt. Op de bijgaande luchtfoto die begin mei is gemaakt is deze chalet nog niet te zien. We zullen de luchtfotograaf nog een keer over laten vliegen als alle vier de verhuurchalets er binnenkort staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.