Hoogseizoen

geplaatst in: Geen categorie | 4

Het nieuwe hoogseizoen 2017 is begonnen.

We zijn dit jaar met een enthousiast recreatieteam begonnen en dat is een succes. De dames weten de jeugd van alle leeftijden en ook de ouderen goed mee te krijgen en het is de eerste week al heel gezellig. Er is van alles georganiseerd. Een volleybaltoernooi op het nieuwe volleybalveld achter de snackbar. Bekertjesvoetbal en paardmennen, allemaal leuke activiteiten waar jong en oud aan meedoen. Ook voor de kleintjes wordt van alles gedaan. In de ochtend knutselen en ook een voorleesmomentje voor het naar bed gaan.

Op de uitbreiding worden de nieuwe stacaravans al volop gebruikt door alle huurders. Een toegevoegde waarde voor de camping.

Zie de foto impressie hieronder.

 

4 reacties

  1. Rian

    Wat leuk elke keer de berichtjes op de website en op Facebook! We krijgen daardoor nóg meer zin om te komen! ! Tot snel!

  2. Tuinier

    Goed geregeld! Leuk team die de kids goed weten te vermaken!

  3. van Gent

    waar kun je beter vakantie houden dan in Friesland? de mooiste provincie van Nederland. maar dan ook kamperen op de Verborgen Hoek natuurlijk! na 20 jaar zijn we het nog niet zat! we wilden dit jaar ook eens ergens anders naar toe. Leuk hoor! maar naar de Verborgen Hoek…. dat is thuiskomen in de vakantie! en wat wordt er hard gewerkt om het ons allen naar de zin te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.