Zomer 2017

geplaatst in: Geen categorie | 0

De sfeer zit er goed in op Camping de Verborgen Hoek. Alles bruist van alle activiteiten die worden georganiseerd in samenwerking met het recreatieteam. Een vol programma voor alle leeftijden, of met z’n allen of per leeftijdsgroep.

Van knutselen voor de kinderen, tot lasergamen op een eiland na een overtocht met een snelle speedboot voor de pubers, alsook de activiteiten ‘s-avonds voor iedereen, zoals de wildwaterbaan estafette, tonnelûke of een volleybal- of voetbaltoernooi.

Kortom er is op de camping al zoveel te doen, dat de kinderen soms nauwelijks van de camping weg willen. Maar gelukkig is er in de omgeving ook zoveel moois en leuks te doen dat ook dat wel een plekje krijgt in de planning voor het hele gezin. Zie hieronder een foto impressie van verschillende activiteiten, met als eerste een actuele overzichtsfoto uit de lucht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.