Nieuwjaarsgroet 2018

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,

Zo vlak voor de jaarwisseling is het goed om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar ook om een blik vooruit te werpen richting het nieuwe jaar.

Als we terugkijken op het jaar 2017 dan is er in het voorjaar vooral hard gewerkt aan alle voorbereidingen en vernieuwingen. Dan is het heel fijn dat we in de zomer zoveel enthousiaste en positieve reacties hebben gekregen van onze gasten over alles wat we hebben kunnen realiseren. De uitbreidingslocatie voor het nieuwe chaletpark, het opknappen van het botenterrein en binnenterrein met volleybalveld, het asfalteren van de hoofdweg van de camping, de renovatie en uitbreiding van de receptie en de recreatieruimte, etc. Het is allemaal heel positief ontvangen.
Met de inzet van het recreatieteam is het een geweldig gezellig seizoen geworden, waar iedereen met veel genoegen op terug kijkt. En daar doen we het allemaal voor.

Fotowedstrijd
Er zijn ook heel veel mooie foto’s gemaakt. Daar is met hulp van de kinderen een prachtige fotocollage van gemaakt in de laatste vakantieweek. Deze fotocollage is weer te zien op de Duikenburgse winterdagen 25, 26 en 27 januari 2018 en de Familiedagen in Hardenberg 28 februari, 01 en 02 maart 2018.
Om nog meer mooie foto’s te verzamelen, die onze gasten hebben gemaakt hebben we op facebook een fotowedstrijd aangekondigd. Met als hoofdprijs een heerlijk verzorgd ontbijt voor het hele gezin tijdens de vakantie in 2018 en als 2e en 3e prijs een gezellig koffiemomentje met wat lekkers. We hebben al mooie inzendingen ontvangen, maar denken dat er nog meer gasten zouden kunnen deelnemen. Misschien ook gasten die onze facebookpagina niet hebben gevolgd. Daarom schuiven we de uiterste inleveringstermijn nog even door naar DV 12 januari 2018, zodat ook de mensen, die dit nu pas in deze nieuwsbrief lezen nog in de gelegenheid zijn om hun favoriete foto, gemaakt op de camping in 2017, in te zenden naar ons emailadres info@deverborgenhoek.nl .
We zijn erg benieuwd!

Acties 2018
Ondertussen zijn we druk om ons voor te bereiden op het seizoen van 2018. Zo hebben we deze week ook onze eerste bespreking over de kandidaten die zich hebben opgegeven voor het recreatieteam voor het komende jaar. Een eerste inventarisatie.
Daarnaast zijn opdrachten verstrekt voor de zaken die we voor het nieuwe seizoen weer geregeld willen hebben.
Dat is in de eerste plaats een uitbreiding van het aantal chalets voor de verhuur. We hebben twee oudere stacaravans afgevoerd en er komen op de uitbreiding twee TOP chalets, drie Noblesse chalets en twee vakantiewoningen met verdieping bij. De twee TOP chalets zijn zelfs voorzien van een vaatwasser en een eigen berging met wasmachine. Deze uitbreiding van het aantal verhuuraccommodaties (tot nu een totaal van 27 stuks) is nodig gebleken om aan de enorme vraag te kunnen voldoen.

Daarnaast wordt gewerkt aan het op een hoger niveau brengen van het onderhoud van de gebouwen en investeren we in de toekomst. Het eerste wat hierbij wordt aangepakt is het vervangen van de asbestdaken op de recreatieruimte annex caravanstalling en het dierenverblijf. Na het vervangen van het dak wordt de zonzijde van beide daken volledig voorzien van zonnepanelen. Dit betekent dat de camping energieneutraal gaat worden en zelfs een behoorlijke hoeveelheid energie terug aan het net gaat leveren. Tevens zal dan het schilderwerk van deze gebouwen en de woning ter hand worden genomen.

Ook van belang om te melden is de vervanging van alle boilers in de toiletgebouwen. Niet direct iets wat zichtbaar zal zijn, maar wat met toepassing van een energiebesparende techniek , merkbaar zal zijn in het verbeterde comfort van de warmwatervoorziening. Ook zullen alle drie de toiletgebouwen worden voorzien van nieuwe professionele wasmachines en drogers.

Parallel aan deze omvangrijke klussen wordt er gewerkt aan de verfijnde afwerking van de bestaande chalets. Deze chalets worden binnen van een frisse verflaag voorzien en tevens gerestyled door de toepassing van sfeervolle kleuren. De Wander en de Douwe komen inmiddels al aardig op orde.

Samengevat kijken we met dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en vragen we God’s zegen over alles wat we DV in 2018 weer willen gaan doen.
Wij wensen u allen het beste en al het nodige toe en wij hopen u ook in 2018 na alle inspanningen weer een waardevolle ontspanning te kunnen bieden.

Wij wensen u en de uwen een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2018 toe,

 

Met vriendelijke groet,

Familie van de Merwe                                                                                 Familie Stolker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.