Fietsen herfst 2018

geplaatst in: Geen categorie | 0

Afgelopen zaterdag heerlijk gefietst door de nabije omgeving van de camping. Hierbij hebben we de app van Region gebruikt.

Direct bij de camping is er aansluiting op een uitgebreid fietsroutenetwerk. Wij werken ook mee om de routes in het Friese Meren gebied toegankelijk te maken en te houden en geven in samenwerking met Region ook de app “Regiowijzer” uit. U kunt die app downloaden op uw telefoon. Ga naar de “Appstore” (voor iOS Apple) of “Playstore” (voor Android) en zoek de app onder de naam Regiowijzer en klik op installeren. U kunt als standaard het gebied Friese Meren kiezen en als u dan voor fietsroutes kiest dan ziet u alle knooppunten duidelijk aangegeven en onze camping met een tentsymbool gemarkeerd.

In de directe omgeving hebben we een korte route van nog geen 20 km gefietst, waarbij langs de plekjes wordt gefietst, zoals weergegeven op onderstaande foto’s. De route die we hebben afgelegd gaat langs de volgende knooppunten : 35-19-18, dan op knooppunt 18 even een deel richting 20 fietsen om het stukje natuurgebied met het vennetje en haventje van de foto’s aan te doen, daarna weer terug naar 18, vervolgens verder naar 17-14-15-16-23-24. Het uitzichtspunt Oudemirdumerklif bezocht en bij Heeger Gerzen gekeken naar de zwemgelegenheid met zwembadje, speeltuin,strand en midgetgolfbaan. Hierna terug naar 23-21-19-35.

Een goed voorbeeld om na te volgen in de aanstaande herfstvakantie. Er wordt nog steeds mooi weer opgegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.