Nieuwjaarsgroet 2019

geplaatst in: Geen categorie | 3

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,

Zo vlak voor de jaarwisseling is het goed om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar ook om een blik vooruit te werpen richting het nieuwe jaar.

Als we terugkijken op het jaar 2018 dan is er weer veel gerealiseerd. Zo zijn de daken van de caravanstalling en het dierenverblijf vervangen en voorzien van zonnepanelen. Het dierenverblijf is zelfs voorzien van een geheel nieuwe gevel. Een echte opknapper, zoals op de foto’s is te zien.

Verder zijn in alle sanitairgebouwen nieuwe boilers en nieuwe wasmachines geplaatst en zijn de gebouwen voorzien van een nieuwe verflaag.
Het chaletpark werd dit voorjaar uitgebreid met twee verdiepingshuisjes, twee TOP chalets, een extra Ultimate stacaravan en twee Noblesse chalets. Ook werden er twee particuliere chalets geplaatst, in totaal tien nieuwe accommodaties.

2018 was een prachtig seizoen met heel veel mooi weer en de camping was helemaal vol. Er zijn zelfs toercaravans uitgeweken naar de vrije plaatsen van het chaletpark. Het was erg gezellig en we hebben weer veel positieve reacties mogen krijgen.
De recreatieteams hebben iedere dag voor alle leeftijden een leuk programma gepresenteerd.
Van het knutselen iedere morgen voor de kleineren tot het organiseren van een Dafjestocht door de omgeving voor de 18+. En van voetbal- en volleybal toernooien tot het bouwen van vlotten bij de poel. Voor de middagen een kanotocht of bijvoorbeeld een scootertocht en voor de avond een sportieve wedstrijd op de camping met waterfietsen, kuipje steken of tonnelûke. Ook een brandweerdemonstratie voor de jeugd, creatieve vrouwenavonden, teveel om alles te benoemen. Nieuw dit jaar was de campingfair die twee keer is gehouden. Een gezellig ontmoetingspunt voor campinggasten en de standhouders met een uitgebreid assortiment (streek)producten.

Na het drukke hoogseizoen hebben we ook nog enthousiaste deelnemers aan de compleet verzorgde fietsvakanties welkom mogen heten. Het blijkt een concept wat goed wordt ontvangen, omdat naast de mooie fietsroutes gastvrouw Nelleke steeds weer klaar stond om voor de inwendige mens te zorgen met een ontbijtbuffet en een smakelijk diner.
Ook het bed&breakfast arrangement zorgde voor een gevuld naseizoen.

Acties 2019
Ondertussen zijn we druk om ons voor te bereiden op het seizoen van 2019.
We gaan door met het opknappen van de gebouwen. Zo is inmiddels ook de gevel van de skelterfarm/werkplaats aangepakt. Hierin zijn drie nieuwe grote overheaddeuren geplaatst en zijn deze ruimtes praktisch te gebruiken en ziet het er meteen weer heel anders uit.

Verder zullen de 6 persoons huisjes, de allereerste huisjes voor de verhuur op het terrein een schilderbeurt krijgen. Daarbij wordt aangesloten op de modernere kleurstelling van de sanitairgebouwen, dus een anthracietkleur in de plaats van het bekende groen.
De witte 6 persoons chalets op het bestaande camping terrein krijgen ook een anthraciet accent ter plaatse van de dakranden en de toegangsdeuren. Verder worden deze vier chalets deze winter voorzien van een geheel nieuwe doucheruimte en nieuwe vloerafwerking.

Ook bij de uitbreiding, op het chaletpark, zoals we het nu noemen, wordt komende winter en het vroege voorjaar hard gewerkt. De beukenhagen zijn voor het tweede achtereenvolgende jaar door de droogte en de harde grond niet geheel aangeslagen. Alle beuken gaan er nu uit, de stroken grond worden uitgegraven en vervangen door voorbewerkte vruchtbare grond, en we planten nieuwe beukenhagen en voorzien het geheel van nieuwe irrigatie. We vinden het belangrijk dat ook op deze plaats zo snel mogelijk beschutting en privacy is gerealiseerd en daar doen we op deze manier alles aan.

Voor de rest wordt er alweer intensief overlegd om de recreatieteams, schoonmaakploegen en snackbarpersoneelsinzet goed op orde te hebben.

In het voorjaar starten we weer met de nieuwe fietsvakantie- en bed&breakfast arrangementen. Er zijn alweer verschillende aanmeldingen.

Samengevat kijken we met dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en vragen we God’s zegen over alles wat we DV in 2019 weer willen gaan doen.
Wij wensen u allen het beste en al het nodige toe en wij hopen u ook in 2019 na alle inspanningen weer een waardevolle ontspanning te kunnen bieden.

Wij wensen u en de uwen een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2019 toe,


Met vriendelijke groet,

 

Familie van de Merwe                                                                           Familie Stolker

3 reacties

 1. Henk en Janneke van Holst

  Leuk om al de foto’s van afgelopen seizoen te zien! Je zou er zo weer zin in krijgen.
  Jullie zijn goed bezig met het renoveren. Het ziet er mooi strak uit.

  Wederzijds een gezond en gezegend 2019 toegewenst.

 2. g.van.tongeren

  wederzijds en een gezegend gezond 2019
  we komen in april weer

  is plaats nr 6 vrij in april en mei

  groetjes

  gerrit van tongeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.