Meivakantie 2019

geplaatst in: Geen categorie | 1

 

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,
De winter is voorbij en het recreatieseizoen is weer begonnen. Tijd om weer wat nieuws met elkaar te delen.

Recreatieteam meivakantie
Er zijn al zoveel boekingen voor de meivakantie dat we hebben besloten om in de 2e week van de meivakantie van 27-04 t/m 04-05 een recreatieteam te regelen, net als in het hoogseizoen. Zo kunnen we naast het dagelijkse knutselen in de recreatiezaal ook een programma met allerlei activiteiten verzorgen.
De huisjes en chalets zijn allemaal al volgeboekt. Er zijn alleen nog een paar lodgetenten beschikbaar. Kampeerplaatsen zijn er genoeg, dus we hopen dat ook de kampeerders in die week in grote getale komen genieten !
Als u graag zou willen komen, maar er is geen huuraccommodatie meer beschikbaar en u heeft geen eigen kampeermiddelen dan kunnen wij een huurcamper of een huurcaravan voor u regelen. Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, want daar moet wel het een en ander voor geregeld worden.

Speeltuin chaletpark
Afgelopen weken hebben we een nieuwe speeltuin gemaakt op het chaletpark. Deze is gemaakt tussen de boomgaard en de dierenweide. Een mooi speelhuis met klimwand, glijbaan en schommels, een zandbak, wipkippen en een buiten tafeltennistafel.
Zo hoeven de kinderen, die op het chaletpark zijn niet helemaal naar de speeltuinen op de camping te gaan.

Nieuwe aanplant chaletpark
Deze winter zijn alle beukenhagen verwijderd, is de grond ter plaatse van de hagen diep omgespit en voorzien van groeistoffen en zijn nieuwe forse haagbeuken geplaatst. Aansluitend is een beregeningsinstallatie aangelegd, die computergestuurd op de juiste momenten water kan geven. Daarnaast is aan de voorzijde van de chalets een strook met hortensia’s gemaakt voor een fleurige aanblik. Zo hopen we op korte termijn gezellige en beschutte plaatsen te krijgen.

An’s Hûske
Ans is druk bezig met haar project om een gezellige 2-3 persoons “pipowagen” met bedstede klaar te maken voor de verhuur. We hebben nog geen foto’s van hoe het interieur uiteindelijk wordt en hoe gezellig dit hûske op plaats 8 van het eerste kampeerveld komt te staan, dus dat blijft nog even een verrassing. Desondanks hebben we de eerste boekingen hiervoor al binnen door een enthousiast facebookbericht en een paar gezellige beursgesprekjes hierover. Dus nog even geduld voordat het eindresultaat te zien is op de website. Hieronder nog de inhoud van het facebookbericht met de bijbehorende foto’s als impressie.
“Afgelopen week kreeg ik een verjaardagskado waar ik als klein meisje al van droomde; een mini huisje op wielen, hoe leuk is dat!! Nog een paar weekjes schilderen en stylen en dan staat deze romantische en sfeervolle pipowagen klaar voor de verhuur van nachtje(s) weg met zussen en/of vriendinnen,/moeder-dochter uitje, midweekje onthaasten. B&B, geslaagd uitje, vakantie en nog veel meer mogelijkheden!!….. Blijf de veranderingen volgen en zie het eindresultaat!”

Resultaat winterklussen
De winterklussen zijn afgerond. Het resultaat mag er zijn. In de chalets Jelte, Hidde, Douwe en Wander is een complete renovatie van de doucheruimtes gerealiseerd en is de vloerafwerking in de chalets vervangen. De doucheruimtes herken je niet terug. We zijn er heel blij mee en hopen dat het voor u als gast extra comfort zal geven.
De oudste huisjes van de camping, de Jantina en Durkje zijn inmiddels van kleur veranderd. Op de foto 1 in de nieuwe (anthraciet) kleur en 1 in de oude (groene) kleur.
We hebben natuurlijk nog veel meer gedaan, maar dat zullen we hier niet allemaal.

Fietsvakantie, Bed&Breakfast en volpension
De eerste gasten met een Bed&Breakfast arrangement zijn alweer geweest. We hebben zelfs gasten uit Canada mogen verwelkomen.
De fietsvakantieweken, compleet verzorgd met ontbijt, lunch en diner en dagelijks een excursie slaan goed aan. Dat zijn altijd gezellige weken, waar ook wij naar uitzien.
Van 11-18 mei staat de eerste week weer op het programma. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De fietsvakantieweek in juni is inmiddels volgeboekt. Verder staat er dan nog in de eerste en laatste week van september een week gepland.
Als u in het voor- of naseizoen een verblijf inclusief het ontbijt en/of lunch en diner wilt boeken in de andere weken dan kan dat natuurlijk ook. Daar hebben we het bed&breakfast- en volpensionarrangement voor.

 

Wij zijn er helemaal klaar voor en hopen velen van u dit seizoen weer te mogen verwelkomen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Familie van de Merwe

Familie Stolker

  1. P.Priem

    Goede avond;
    Kunt u mij ook wat informatie geven over de prijs van een week fietsvakantie? En ook wanneer deze precies zijn? BVD
    Groeten; Fam P.Priem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.