Hoogseizoen 2019

geplaatst in: Geen categorie | 1

We hebben dit jaar weer een fantastisch en gezellig hoogseizoen gehad. Dankzij het mooie weer en het enthousiasme van onze gasten was het de hele periode weer goed toeven op Camping en Chaletpark De Verborgen Hoek. Hiervoor willen we al onze gasten ook hartelijk bedanken, want met inzet van iedereen is het met elkaar zo fijn geweest zoals het was.

We hebben een selectie gemaakt van de vele foto’s en die willen we in dit bericht delen, met een korte toelichting wat er wordt afgebeeld.

Allereerst de waterspelen. Een welkome afkoeling bij het mooie en soms erg warme weer.

KUIPJE STEKEN

WATERFIETSEN

TONNELÛKE

SKIPPYBAL SLAAN

ZWEMBAD

Een hele belevenis was het ook dat de brandweer op de camping kwam. De loeiende sirene trok snel veel publiek. Vervolgens werd de brandweerwagen bij de poel geparkeerd en werd het bluswater opgepompt. Dan mochten de kinderen brandweerman spelen en met de grote bluspistolen het water weer terug spuiten.

Ook de politie was uitgenodigd. Deze heeft een interessante presentatie gegeven over het werk van de politie. Vooral bij de spannende onderdelen hingen de luisteraars aan zijn lippen. Een mooie en leerzame avond.

Verder natuurlijk voor alle leeftijden de voetbal- en volleybaltoernooien.

‘s-Ochtends knutselen voor de kinderen zorgt ook altijd voor veel plezier. Soms een voorbereiding op een avondactiviteit in het donker, zoals de lampionnen optocht. Dat is natuurlijk heel spannend, lekker laat naar bed en de volgende dag uitslapen.

Iedere donderdagochtend was het voor de kinderen feest. Dan mochten ze zelf alles klaar maken voor het restaurant. Om 11.30 ging dan het restaurant open en mochten ze zelf bedienen, achter de kassa staan of hamburgers bakken om aan alle ouders, grootouders, broers en zussen alles wat klaargemaakt was te verkopen. De campinggasten konden de voortreffelijke lunch ook zeker waarderen. Er werden symbolisch al sterren beschikbaar gesteld.

Dit seizoen is er ook regelmatig een waar springkussenfestijn gehouden. Springkussens in alle vormen en maten en als avondactiviteit werd dan een estafette georganiseerd in de waterschuifbaan.

Voor de liefhebbers met de pony met ponywagentje de camping rond. Eerst wel de verzorging natuurlijk in de stal.

De vossenjacht zorgt iedere keer weer voor veel hilariteit.

En de bingo daar doet echt jong en oud allemaal aan mee. De prijzen zijn dan ook niet mis. Alleen komt het dan voor dat een vrouw op leeftijd een kinderzwembadje wint, maar dat mag de pret niet drukken.

Bijna iedere avond ging het kampvuur aan. Een gezellige afsluiting van avonden vol met activiteiten.

 

 

  1. D. Van Ginkel

    Dag, hebben jullie nog iets voor 8 personen vrij in wel 32 of 33? Met vriendelijke groet, Dineke van Ginkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.