Nieuwjaarsgroet 2020

geplaatst in: Geen categorie | 4

Nieuwsbrief en nieuwjaarsgroet 2020

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,
Zo vlak voor de jaarwisseling kijken we terug op 2019 en blikken we vooruit naar DV 2020.

Terugkijkend op 2019 hebben we een prachtig jaar gehad, met een druk hoogseizoen, veel mooi weer en een volle camping. Tijdens het zomerseizoen hebben we op het chaletpark 10 plaatsen kunnen gebruiken voor kampeerders om nog meer gezinnen mee te kunnen laten genieten van een onvergetelijke vakantie in Friesland. Ook alle 30 verhuuraccommodaties waren een groot aantal weken bezet. Wat een gezelligheid met zo velen.
De caravanstalling was sfeervol ingericht als extra recreatiezaal, zodat er meer ruimte beschikbaar was voor de binnenactiviteiten, zoals het knutselen, bingo en de twee gehouden zomerfairs en tevens geschikt om iedere week het kinderrestaurant te organiseren. De kinderen waren een hele ochtend druk met alles klaar te maken en rond het middaguur mochten ze zelf bedienen, achter de kassa staan of hamburgers bakken om aan alle ouders, grootouders, broers en zussen alles wat klaargemaakt was te verkopen. De campinggasten konden de voortreffelijke lunch ook zeker waarderen.

Verder natuurlijk alle buitenactiviteiten, zoals de waterspelen. Een welkome afkoeling bij het mooie en soms erg warme weer. Kuipje steken, waterfietsen, tonnelûke, skippybal slaan of gewoon lekker spelen in het zwembad.

Een hele belevenis was het ook dat de brandweer op de camping kwam. De loeiende sirene trok snel veel publiek. De kinderen mochten brandweerman spelen en met de grote bluspistolen spuiten. Ook de politie was uitgenodigd en heeft een interessante presentatie gegeven over hun werk. Vooral bij de spannende onderdelen hingen de luisteraars aan zijn lippen. Een mooie en leerzame avond.

Verder natuurlijk voor alle leeftijden de voetbal- en volleybaltoernooien.

Dit seizoen is er ook regelmatig een waar springkussenfestijn gehouden. Springkussens in alle vormen en maten en als avondactiviteit werd een estafette georganiseerd in de waterschuifbaan. Een kanotocht viel ook bij velen in de smaak.

In het voor- en naseizoen hebben we weer vele enthousiaste deelnemers aan de compleet verzorgde fietsvakanties welkom mogen heten. Het blijkt een concept wat goed wordt ontvangen, er komen ieder jaar weer veel mensen terug. Daarom hebben we ook variatie in de routes gemaakt o.a een uitstapje naar de orchideeënhoeve met een route door de Weerribben en Kalenberg. Gastvrouw Nelleke staat tijdens de fietsweken steeds weer klaar om voor de inwendige mens te zorgen met een ontbijtbuffet en een smakelijk diner.

Ook het bed&breakfast arrangement zorgde voor een gevuld voor- en naseizoen.

Gerealiseerd in 2019
– Het renovatieproject van de witte chalets Wander, Douwe, Hidde en Jelte is in januari afgerond. Nieuwe vloerafwerking en nieuwe doucheruimtes zijn gerealiseerd en de gasten hebben er in dit seizoen graag gebruik van gemaakt.
– De nieuwe speeltuin in de boomgaard bij het chaletpark.
– De metamorfose van de Jantina en de Durkje, van groen naar grijs.
– De pipowagen is klaar gemaakt voor de verhuur en in juli konden de eerste huurders er gebruik van maken.

Op dit moment krijgt het interieur van de Durkje een restyling.

Nieuws 2020

Om aan de toenemende vraag voor de verhuur te kunnen voldoen hebben we een Dubbelchalet met verdieping ontwikkeld, die multifunctioneel kan worden ingezet.De dubbelchalet kan door twee afzonderlijke gezinnen worden gehuurd, het eerste deel een 8 persoons accommodatie, het tweede deel een 6 persoons accommodatie. Als beide delen worden gehuurd dan kan de woonkamer worden gecombineerd door een scheidingswand open te schuiven en ontstaat een groepsaccommodatie voor 14 personen. Het 8 persoons deel is geschikt voor mindervaliden door deze op de beganegrond rolstoeltoegankelijk te maken met tevens een MIVA toilet en badkamer. Zo hopen we ook voor deze doelgroepen een goed aanbod te hebben. De voorbereidingen zijn in volle gang en deze chalet zal opgebouwd worden op plaats 122 in de maanden maart en april. Hieronder een paar impressies van de tekeningen. De verhuur is net opgestart en deze chalet staat nu online.

Samengevat kijken we met dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en vragen we God’s zegen over alles wat we DV in 2020 weer willen gaan doen.
Wij wensen u allen het beste en al het nodige toe en wij hopen u ook in 2020 na alle inspanningen weer een waardevolle ontspanning te kunnen bieden.

Wij wensen u en de uwen een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2020 toe,
Met vriendelijke groet,

 

Familie van de Merwe

Familie Stolker

4 reacties

  1. Fam. van der Plas

    Wederzijds de beste wensen voor 2020!
    We hopen weer op een fijne vakantie D.V.

  2. R H Lok

    Wij willen iedereen het beste wensen voor 2020, misschien tot ziens

    Fam Lok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.