Privésanitair

geplaatst in: Geen categorie | 0

Beste (kampeer)gasten van camping De Verborgen Hoek,

Gelukkig wordt de druk van het coronavirus op onze gezondheid en op de hele samenleving een heel stuk minder, zodat de overheidsmaatregelen langzaam worden versoepeld.

Voor onze kampeerders is de versoepeling, die betekent dat de sanitairgebouwen weer open kunnen per 01 juli, zoals het er nu uitziet, het meeste van belang.

 

Wij hebben vanaf de start van het seizoen open kunnen zijn, omdat we onze kampeerders privésanitair hebben aangeboden in de chalets, die niet bezet waren door huurders.

Inmiddels wordt het drukker, zowel met kampeerders als met huurders van chalets.

 

Daarom hebben we gekeken naar mogelijkheden voor privésanitair, ook richting het hoogseizoen als alle chalets zijn bezet. We zijn erin geslaagd op korte termijn nog een dubbele sanitairunit geleverd te krijgen.

Deze zal geplaatst worden op plaatsnummer 145 op het chaletparkdeel. Als gasten een comfortplaats met privésanitair hebben dan kunnen zij er voor kiezen om op het chaletparkdeel op een plaats dichtbij het privésanitair te gaan staan of om toch op het campingdeel te gaan staan en wat verder te lopen naar hun privésanitair. Hieronder twee foto’s van de te leveren unit.

Vanaf de start van dit seizoen tot op heden hebben we de kampeerders gratis sanitair ter beschikking gesteld in de lege chalets.

Nu het drukker wordt met zowel kampeerders als huurders willen we de mensen die vanaf heden boeken het tarief voor privésanitair aanbieden. Dat tarief is € 20,=/nacht.

Tot 01 juli, zolang de sanitairgebouwen van overheidswege gesloten zijn, wordt dat standaard voor alle kampeerders, die vanaf heden boeken en niet volledig zelfvoorzienend zijn met eigen sanitair in het kampeermiddel. Na 01 juli is er de keuze voor een standaard kampeerplaats tegen het gebruikelijke tarief met het gebruik van de gezamenlijke sanitairgebouwen of de keuze voor een comfortplaats met privésanitair met een tarief wat dus € 20,=/nacht hoger ligt. Zolang de voorraad strekt!

 

We zullen vanaf de ingebruikname per 22 mei eerst de nieuwe sanitairunits inzetten voor de kampeerders en daarna bezien of er mogelijkheden zijn om sanitair in een niet bezette chalet toe te wijzen.

 

Wij hopen onze gasten te kunnen ontvangen en zoveel mogelijk aan de wensen te voldoen.

 

Wij bieden een ieder een ontspannen tijd op ons ruim opgezette park.

Voor vragen over onze mogelijkheden kunt u bellen of mailen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Familie van de Merwe                                                                   Familie Stolker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.