Nieuwjaarsgroet 2021

geplaatst in: Geen categorie | 0

Nieuwsbrief en nieuwjaarsgroet 2021

 

Beste gasten van camping De Verborgen Hoek,

Zo vlak voor de jaarwisseling kijken we terug op 2020 en blikken we vooruit naar DV 2021.

 

Het afgelopen jaar is gestempeld door de maatregelen rondom het coronavirus. In het vroege voorjaar werden we erdoor verrast en geraakt. Gelukkig mochten we als park openblijven, omdat iedere gast op zichzelf kan verblijven. In de meivakantie waren alle huur accommodaties gereserveerd, maar begin april kwamen de eerste annuleringen binnen.

We hebben aan alle boekers van de meivakantie aangeboden om hun vakantie om te zetten naar de herfstvakantie. Daar is breed gebruik van gemaakt.

Voor de fietsvakanties is er een extra week eind juni / begin juli ingelast. Zo konden toch alle mensen die voor de meiweek hadden geboekt alsnog terecht en een gezellige week hebben.

Gelukkig hebben we veel gasten mogen ontvangen en hebben ze genoten van de ruimte en de schone Friese lucht.

 

In verband met de corona omstandigheden werd het sanitair voor de kampeerders een extra aandachtspunt. We hebben extra maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne en toegankelijkheid in de sanitairgebouwen. Met een vooruitblik naar privésanitair zijn er nieuwe units met douche en toilet geplaatst om kampeerplaatsen met eigen voorzieningen aan te kunnen bieden. Dit zal in de toekomst nog uitgebreid gaan worden.

Dit seizoen was het niet mogelijk om de kerken in de omgeving te bezoeken. Als alternatief hebben we de grote zaal ingericht om gezamenlijk met de gemeente van Oudemirdum mee te luisteren. Een aantal keren heeft dominee A.T Huijser, die de ochtend- en avonddienst in Oudemirdum deed, een (middag)dienst op ons park gedaan. Dat er mensen op tuinstoelen buiten zaten was geen enkel probleem. Het is enorm gewaardeerd en gaf een extra onderlinge band.

In het voorjaar van 2020 hebben we de dubbelchalet gerealiseerd. Een fijne accommodatie, die het hele seizoen bezet is geweest.

Zowel voor de verhuur van twee aparte accommodaties, als in combinatie voor een familie met twee gezinnen. Daarnaast is er voor de gasten met een lichamelijke beperking een MIVA-inrichting.

De onderhoudsklussen die altijd voor de winterperiode op het programma staan waren dit keer o.a. de terrassen bij de witte chalets op het bestaande campingterrein. Deze zijn geheel vernieuwd en ook het rode tegelpad is helemaal van voor naar achteren opnieuw gelegd. Dat ligt er weer mooi strak bij en kan zo weer jaren mee. De restyling van het huisje Durkje is voor het hoogseizoen afgerond en het resultaat is een frisse en sfeervolle inrichting.

In het hoogseizoen hebben de recreatieteams weer hun uiterste best gedaan om voor onze gasten allerlei leuke activiteiten te organiseren. Zowel klein als groot genoten oa van de kinderknutsels in de grote zaal. Naast de spellen die s’-avonds buiten worden gedaan hadden we dit keer voor de dames een gezellige High Tea georganiseerd en leuke workshops bloemenkransen maken. Stichting HVC en Evangelisatie post Alkmaar kwamen vertellen over hun werk en lieten een boeiende presentatie zien.

Voor de jeugd zijn er een aantal nieuwe skelters aangeschaft, ze worden zeer intensief gebruikt.

Het kanovaren vanuit Balk met een hele groep tieners was heerlijk om even af te koelen op het water. Zie hieronder de foto’s van diverse activiteiten.

In afgelopen jaar hebben verschillende mensen de keuze gemaakt om een eigen jaarplaats met accommodatie aan te schaffen op ons park. Zowel door het plaatsen van een safaritent, de aankoop van 2 bestaande lodgetenten, stacaravan en chalet, alsook door het plaatsen van nieuwe accommodaties op lege kavels. In oktober werd een nieuw chalet geplaatst op het chaletpark. Fijn dat mensen kiezen voor een eigen plek op onze camping om tot rust te komen en heerlijk te ontspannen in het mooie Friesland.

Nieuws 2021

 

In het voorjaar van DV 2021 komen er op het chaletpark twee nieuwe TOP chalets met berging en wasmachine bij op de plaatsen 150 en 152. Op het campingdeel op het veld bij de grote speeltuin komt er voor de verhuur een grote 8 persoons safaritent bij op plaats 75. Deze tent wordt erg leuk ingericht. Slapen wordt een belevenis voor de kids en onder het tweepersoons bovenbed is een heuse speelkamer. Een nieuwe keuzemogelijkheid voor onze huurders.

Op plaats 74 wordt er door een van onze gasten ook een safaritent geplaatst, zodat er dan drie safaritenten op een rij komen te staan. Een hele nieuwe uitstraling !

Afhankelijk van de belangstelling voor privésanitair worden sanitairunits bijgeplaatst, zodat we op het chaletpark extra comfortplaatsen kunnen inrichten.

 

Ondanks de bewogen tijd die achterligt kijken we met grote dankbaarheid terug op het afgelopen jaar en vragen we God’s zegen over het jaar dat voor ons ligt.

Wij wensen u allen al het nodige en een goede gezondheid toe en hopen u ook DV in 2021 weer te mogen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Familie van de Merwe                                                                   Familie Stolker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.